dijous, 1 d’abril del 2010

Queden inaugurades les Perles Melerils


Ja fa temps, molt abans d'obrir el bloc, que penso que a TV3 hi ha un personatge "superior". I no es tracta de Florentino Pérez. De fet, no és ni home. I si dic que és "superior" és perquè no em puc imaginar com pot portar tants anys xupant de la mamella de TV3. Una mamella, per cert, que segur que té més llet que les seves, després dels reiterats embarassos que ens ha ofert.

Com ja us deveu haver imaginat, és l'Helena García Melero, un personatge que es caracteritza per embarassar-se a la mínima que té un programa. Ja ho diu Josep Cuní (que deu estar gelós per no ser ell el protagonista del post) "Helena, sóc el teu anticonceptiu". Doncs a veure si t'equivoques i la prenyes eterenament i així ens estalviarem veure les seves pífies (que sovintegen fins i tot més més que els bombos).

I ja que hi som, senyors Actimel, l'han cagat. Per què van escollir la gran Susanna Griso ("periodista y madre") per fer l'anunci del seu producte? La Melero sí que hagués donat credibilitat! Com a "periodista" no sé, pero com a "madre" segur que ens pot impartir un màster. "Master d'organització encintil per aconseguir excuses per abandonar programes bòdrios" (Véase Hora Q). A mi la única Q que em fa gràcia és la de Quagmire...

Seguim. La Melero té una malaltia coneguda com 'La síndrome del gordo de la Trinca', consistent en empitjorar amb l'edat (tot i que en aquest aspecte la Melero és encara una aprenent comparada amb Miquel Àngel Pascual). Helena, ja estaves bé al TN. Llegies el que tenies escrit i funcionava bé. La mare dels ous corcats va aparèixer amb l'absència de guió. Llavors se li va donar un bufet lliure de comentaris naïfs, buits i inútils, comparables als que tota senyora de 70 anys fa quan li parles d'internet... Per això, guionitzeu-li tot, si us plau. Ella us ho agrairà. I nosaltres també.

Per això senyors jefassos de TV3, feu tornar l'Ariadna Oltra, que a part de tenir unes celles més maques (quines celles, Dios!), no farà que els meus testicles rebotin contra el terra.

Anant al gra, queda inaugurada una secció amb lo bo i millor de la Melero. N'hi moltes de prèvies i bones però només fa pocs dies que me les apunto. Les anteriors o me n'he oblidat o no les he trobat al 3alacarta... Tot seguit us deixo amb un tastet dels últims dies. I no patiu, que pròximament segur que ens donarà nou material.

"Pipi Estrada és el meu prototip de Don Juan". Després va afegir Jesulín de Ubrique a la llista. (30-03-2010)
Després de preguntar al nou gordo de la Trinca qui era el seu personatge preferit a l'hora d'imitar i respondre aquest que Torrente: "és que hi tens una certa retirada". Això a casa meva se'n diu un "Zas, en toda la boca". (31-03-2010)
En una desfilada de moda infantil on surten tres nens a l'hora: "Aquí tenim un trio". I encara direu que el malpensat sóc jo... (31-03-2010, un dia productiu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada